ProudConsultancy

Proud Consultancy verbindt diversiteit met onderwijs, werkvloer, hulp- en dienstverlening en wijk. De focus ligt daarbij op insluiten in plaats van uitsluiten. Met als doel het verbeteren van het welbevinden van zowel kinderen, opvoeders als de professional in een snel veranderde samenleving.

Over Proud Consultancy

Proud Consultancy weet op beeldende wijze lastige vraagstukken in onderwijs en hulpverlening bespreekbaar te maken. Esther Pross en Ilja Degenaar zijn complementair in hun diverse werkwijze en versterken elkaar in woord en gebaar.

Veel doelgroepen hebben onder hun leiding een positieve beweging kunnen maken in een continu veranderende maatschappij. Zij dragen hun uitgebreide kennis en vaardigheden over omdat dat ten goede komt aan het verbeteren van een prettige samenleving. Daarvan zijn ze overtuigd.

Nederland is een bonte verzameling van gezinssamenstellingen, culturen, religies, regelgeving, normen en waarden. Juist die diversiteit vraagt ook om een diverse zienswijze en benadering. Er wordt veel uitgegaan van het omgaan met de verschillen. Proud Consultancy kijkt juist naar wat ons verbindt.

Voor wie

Proud Consultancy is er voor professionals die betrokken zijn bij kinderen, jongeren en hun veranderde omgeving. Voor iedereen die op zoek is naar praktische en direct toepasbare handreikingen.

Hier kunt u informatie vinden over onze werkwijze het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor meer informatie over het aanbod van de trainingen, Trauma en Veerkracht bij kinderen en Beschermjassen kunt u op de links klikken.